2013. november 1., péntek

Kilátások a télre...

A tél a Dobozmanufaktúra első két évében egyfajta téli is álmot jelentett, hiszen az esküvők ideje lejárt, emiatt – a karácsonyi inváziót leszámítva – mindig eseményszegényebben teltek ezek a hónapok. Elhatároztuk, hogy idén ez nagyon másképp lesz! :)

Be kell vallanunk: nem olyan az életmódunk, hogy beállhatnánk vásári népnek, akik hetente többször nyakukba veszik a motyójukat, és elzarándokolnak az ország túlvégébe egy-egy fesztiválra. Az égiek azonban mindig szolgálnak kellemes meglepetéssel... Ilyen meglepetés volt, amikor kiderült, hogy egy utcára tőlünk nyílik egy kézműves és termelői piac, ahol szeretettel és szervezettséggel fogadtak bennünket, jó a hangulat, sok az ember, Nem is kívánhatnánk jobbat! A szeptemberi, októberi és novemberi Bödön Piac egyfajta próbaakció, de már az első két alkalom is akkora sikernek bizonyult, hogy úgy néz ki, decemberben mindegyik adventi hétvégén találkozhatunk Szeged vásárra nyitott népével.





Addig is közeleg a novemberi alkalom: november 10-én, vasárnap a Dobozmanufaktúra és a Gombmanufaktúra portékáit is megtalálhatjátok a Kossuth Lajos sgt. 72/D épület udvarán.

Vinni fogunk pár karácsonyi dobozt is ízelítőül, és persze ne feledjétek, hogy ha megtetszett valami a vásáron, de elfogyott a félpénzetek vagy egyedi feliratos dobozkát rendelnétek, a vásárok között is elérhettek bennünket a kreativkodas@gmail.com címen, illetve válogassatok a Meskán lévő termékeinkből!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése