2013. december 31., kedd

Good-bye 2013, welcome 2014 (szokni kell még az új számot...)

Kedves Barátaink!Holnap működésének 3. naptári évét kezdi a Dobozmanufaktúra!Elmondhatjuk, hogy nagyon sok minden történt a mögöttünk álló évben is, számos termékünk okozott örömet ajándékozónak és megajándékozottnak egyaránt. Sok eljegyzés, esküvő, ballagás, gyermekáldás, leánybúcsú kapcsán vehettünk részt a meglepetésben, és örömmel olvastuk megrendelőink visszajelzéseit, milyen jó választásnak bizonyult egy-egy Valentin-napi, gyereknapi vagy születésnapi ajándék.

Sok újdonsággal is kísérleteztünk, amelyeket olvasóink felfedeztek és megrendelésükkel, pozitív visszajelzéseikkel díjaztak. Örültünk, hogy sokan kértek egyedi dobozokat, köztük nem egy visszatérő vásárló is. Külön örömöt okozott, amikor a megrendelők ötleteikkel segítették az alkotást, hiszen ez számunkra is lehetőséget adott a továbblépésre. 

Eközben új termékcsaládot is útjára indítottunk a Gombmanufaktúra keretein belül, amely további kedves színfoltot jelentett termékpalettánkon.

Fontos változás volt életünkben, hogy a virtuális piactér kereteiből kiléptünk a valóságos standra is a szegedi Bödön Háztáji és Kézműves Piac keretében. Sok kedves eladót ismertünk, meg akik szintén örömként élik meg a saját kezűleg készített termékeik bemutatását, és sok kedves vásárlóval találkoztunk, akik értékelték mindezt.

Színes és gazdag  volt ez az év, és reméljük, hogy 2014 is legalább ennyi örömöt-izgalmat tartogat, és ugyanezt kívánjuk minden kedves olvasónknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése