2013. október 5., szombat

A dobozkáink sorsa :)

Nem egyszer biztattunk Benneteket, hogy ha van rá lehetőség, küldjetek fotót arról, mi lett a dobozkáink sorsa. Az utóbbi hetekben–hónapokban több alkalommal érkeztek ilyen kedves visszajelzések, így mostanra összegyűlt belőlük egy bejegyzésre való.



Még a nyár utolsó napjaiban volt Niki leánybúcsúja, amely azért is nevezetes volt számunkra, mert Ő kapta az első leánybúcsús dobozkát. A beszámoló szerint az ifjú ara nagyon jót derült azokon a fontos kellékeken, amelyek a barátnői szerint elengedhetetlenek a jó házassághoz. :)


Nagyjából egy hónappal később volt Kati és Tamás esküvője. Az ajándékozó pár a nászútra szánt összeget szerette volna személyre szóló, egyedi formában átadni a fiataloknak, ehhez készítettük el a névre szóló esküvői dobozkát.


Ez is jó példa arra, hogy még egy névvel ellátott ajándékhoz is érdemes hozzátennünk saját ötleteinket, hiszen látható, milyen elegáns ajándék kerekedhet belőle.


Végül a legfrissebb esemény a Gombmanufaktúrával közös nyereményjátékunk volt. Kiderült, hogy bár a sorsolásra egy anyuka nevezett, végül az ajándék a kislányát illette, és mindketten nagyon örültek neki, hiszen elmondásuk szerint még sosem nyertek efféle nyereményjátékon. :)




„A boldog nyertes, akinek nem mellesleg ma van a szülinapja.
Hát lehetett nem odaadni neki?”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése