2013. május 3., péntek

Indul az esküvőidoboz-biznisz! :)

Úgy tűnik, ahogyan a tavasz elszámította magát az áprilisi hóval, mi is kicsit időzavarba kerültünk. Marketingesünknek az volt a sejtése, hogy az elkövetkezendő hetek a ballagásról fognak szólni, ehhez képest az utóbbi időben szinte kizárólag esküvői dobozokra kaptunk megrendelést. Ezek szerint serényen készülődnek már a házasulandók és hozzátartozóik, s így talán nekünk sem túl korai áttekintenünk, mi mindent kínálunk a nászajándékos portfoliónkban.



Egyik első és mind a mai napig legsikeresebb termékünk a madárkás esküvői doboz, amely különböző fémlemezzel (natúr vagy lánggal festett rézlemez, alumíniumlemez), illetve világos-, közép- vagy sötétbarna pácolással rendelhető kisebb (13 cm × 19 cm × 8 cm) vagy nagyobb (25 cm × 19 cm × 8,5 cm) méretben.




Mindegyik dobozra fel tudjuk írni a nevet és a dátumot, valamint a dobozkák rekesszel is megrendelhetők. Ez utóbbit általában akkor szokták kérni, ha a doboz nem borítékgyűjtőként vagy más értékes ajándék „csomagolásaként” fog szolgálni, hanem vicces ajándékot szeretnének ajándékozni a párnak akár a lány- vagy legénybúcsúra. A fakkokba kerülhetnek a „klasszikus” apróságok is (méz, madzag, iránytű, sorsjegy stb.), de ha jól ismerjük a fiatal párt, ne habozzunk személyessé tenni a rekeszek tartalmát. Mi is mutatunk egy-két ötletet:


Sokan rendelték meg ezt a madárkás motívumot évfordulóra a találkozásuk vagy a házasságkötés dátumával, és készítettünk már kis lakattal lezárható időkapszulát is, melyet évek, évtizedek múlva nyithatnak ki a múlt emlékeivel.


Eredetileg eljegyzési ajándéknak szántuk a kevésbé bohókás, elegánsabb galambpáros dobozkánkat, azonbat ezt is sokan rendelik nászajándékhoz. Akárcsak az esküvői dobozok, ez is feliratozható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése