2013. június 3., hétfő

A nagy visszatérés... – Ajándék diplomaosztóra

Akárhogy is szépítjük a dolgot, pontosan 1 hónapja nem került új bejegyzés a blogba. Vannak ugyanis olyan helyzetek, amikor az élet átrendezi a prioritásokat. Szerencsére örömteli okok álltak a hallgatás mögött: az elmúlt hónap szabadidős tevékenysége a Dobozmanufaktúra marketingcsapatának költözése volt, amely összcsaládi mozgósítást jelentett. Mostanra lassan eljutottunk a mindennapos életvitelhez szükséges apróságok beszerzéséhez (ilyen az, amikor bútorozott albérletből költözik ki az ember), és tegnap már berendeztük a műhelyasztalt is. Itt az idő tehát a blog felélesztésére! :)

Nagyon nagy a kényszer arra, hogy a gyereknapra készült übercukiságoknak szenteljük ezt a bejegyzést (igen, erről is lekéstünk...), de most sürgetőbb a diplomaosztó, hiszen már javában érkeznek a megrendelések ebből az alkalomból.

Biztosan feltűnt, hogy a blog jobb felső sarkában megpróbáljuk tematikusan összegyűjteni a bejegyzéseket, így a címkefelhőnél hatékonyabban találhatók ajándékok az egyes alkalmakra. Ennek segítségével a diplomaosztóra ajándékozható dobozok is könnyedén megtalálhatók, azonban az alábbiakban egy áttekintéssel is szeretnénk segíteni az idei diplomaosztós kollekciónk bemutatását.

Klasszikus ajándékdobozaink közé tartozik a diplomaosztós pici doboz és a tolltartó, az utóbbi idén új megjelenést kapott:



Új kollekciónk egyik népszerű darabja az évszámos „Happy end” doboz:


A frissdiplomásoknak szép, akár értékes ajándékot (GPS, külső meghajtó, mobiltelefon) is rejtő ajándékcsomag állítható össze az elegáns kivitelű díszdobozaink segítségével:



Aki a fantáziadús ajándékokat kedveli, esetleg bensőséges kapcsolat fűzi a megajándékozotthoz, kedvére válogathat az egyszavas dobozkáink feliratai közül.




Aktuális lehet ilyenkor a „GRATU!” és a „DONE”, a Műegyetemen pedig a „VÉGRE” felirat. :)

Termékeink megtalálhatók a Meskán és az Ötletek Boltjában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése