2013. április 16., kedd

Lassan itt a ballagási szezon – mi már felkészültünk az ajándékötletekkel!

Mielőtt nekifogtam ezt a bejegyzést írni, az jutott eszembe, hogy a ballagás valahogy hasonlít az esküvőkhöz. Egyrészt ez is egy olyan alkalom, amely szigorú értelemben egyszeri, és nagy mérföldkövet jelent az ember életében. Másrészt valahogy az ajándékozás is hasonló, hiszen itt is megvannak a tradicionális ajándékok, ahogyan hozzátartozik az esküvőhöz is az egy-két (három-öt-tíz) étkészlet, és ebben az esetben is azért a pénz a legtutibb ajándék. Nem feltétlenül haszonlesésből, hanem mert ez nincs márkához kötve, mint egy utalvány, valamint ilyenkor nem az ajándékozó ízlése vagy ötletgazdagsága határozza meg alapvetően, hogy őszinte öröm vagy kényszeredett mosoly lesz-e a reakció. És valljuk be, a szokásos több tízezer forintos ráfordításoknál azért ez sem utolsó szempont.

Itt érkezünk el ahhoz a kérdéshez, hogy mibe csomagoljuk az ajándékot, különösen, ha pénzről van szó. Hiszen míg a paraszolvenciánál jól bevált módszer a zsebből zsebbe csúsztatás, a ballagási ajándék fehér borítékban átadva kicsit fantáziátlannak tűnik. Tavaly nagy sikert arattak a ballagási dobozkáink, amelyek különösen kedvesek a számunkra, hiszen az első megrendeléseinket ezek tették ki. Emlékeztetőül néhány kép:





Természetesen ezek idén is megrendelhetők az Ötletek Boltjában és a Meskán. Ebben az évben azonban szeretnénk bővíteni a ballagásos készletünket. Elsőként az előző dobozkához hasonló pici, elsősorban pénz és apróbb ékszerek ajándékozásához praktikus ajándékkísérőnket mutatjuk be, mely semleges mintájának köszönhetően más alkalmakra is adható.




Ez a dobozka is felkerült már az Ötletek Boltjába és a Meskára, és ne feledjétek, hogy akárcsak a többi kis és közepes méretű dobozkánkba, a fentiekbe is rendelhető selyem- vagy filcbélés ugyancsak az Ötletek Boltjában és a Meskán (+280 Ft). Pár napon belül jövünk a ballagási kínálatunk további tagjaival, addig is élvezzétek a várva várt napsütést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése