2013. április 20., szombat

Happy end 2013

A családunkban nem (volt) divat a tanulás elhanyagolása – ha kategorizálni kellene bennünket, akkor inkább a stréber pedálgépek közé vagyunk/voltunk sorolhatók, mintsem a diplomá(k)ig valahogy csak-csak elvergődők közé. De ha a szívünkre tesszük a kezünket és mélyen magunkba nézünk, nem egyszer sóhajtottunk fel, hogy „kellett ez nekünk?”, meg „hú, de elegem van ebből a sok számból/hieroglifából/ezo-öko-geo-bio izéből”. Sőt, néha még az is elhagyta a szánkat, hogy „tudjátok mit? inkább pék leszek!” – persze ilyenkor gyorsan rájöttünk, hogy azoknak meg korán kell kelniük, úgyhogy jobb alternatívának tűnt a „pócpakoló” a tacskóban. Végül azért mindig átlendültünk ezeken a kritikus pillanatokon, és amikor a kezünkbe került a várva várt papír, amely immár feljogosított bennünket a Nagybetűs Életre, őszintén érezhettük, hogy

HAPPY END!Ezt az életérzést szeretnénk megragadni idei új, ballagásra, érettségire és diplomaosztóra szánt ajándékdobozunkkal.


Az évszámnak köszönhetően a dobozka már önmagában is maradandó emléket állít a nagy eseménynek, de az évszámtól balra lévő üres rész akár feliratozható is (pl. névvel, szak megnevezésével).

A dobozka megrendelhető az Ötletek Boltjában és a Meskán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése