2013. április 9., kedd

Megérkeztek az anyák napi dobozkák!

Közeleg az anyák napja, és az előrelátók már minden bizonnyal azon gondolkodnak, idén mivel lepjék meg az édesanyákat, nagymamákat. Mint mindig, a Dobozmanufaktúrára most is számíthattok! :)

Az első motívummal a hímzett terítők világát szerettük volna felidézni, hogy ezzel tegyük ideális ajándékká ezt a dobozkát a nagymamáknak. Jól tudjuk, mennyire örülnek a nagyszülők minden találkozásnak, és szívesen „honorálják” a látogatást egy-egy aprósággal, például azzal az apró csokival-cukorkával, amelyet csak ők tudnak beszerezni a titkos édességboltból az unokák örömére. Pár hét múlva talán már ebből a dobozból veszi ki a nagymama a várva várt meglepetést!

 

A második mintánkkal a tavaszi virágokat örökítettük meg (helyesebben előlegeztük meg), reméljük, mire elérkezik az anyák napja, csokor is jut már mellé belőlük.


A fotózásnál nem volt könnyű dolgunk, amikor a tükröző alumíniumlapon kidomborodó nagyon finom mintázatot szerettük volna megörökíteni. Az alábbi kép talán tud egy kis ízelítőt adni a fémlap mesteri kidolgozottságából, de higgyétek el, élőben még szebb! :)


Mindkét dobozka megvásárolható az Ötletek Boltjában (itt és itt), valamint a Meskán (itt és itt), és természetesen ezekbe a dobozkákba is rendelhető selyembélés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése