2013. április 23., kedd

Jubilálunk – születésnapi kuponkedvezmények

Egy alföldi kisváros még kisebb óvodájában április végén évről évre vásárt rendeznek, ahol a felajánlott portékákat a jó árusi képességgel rendelkező gyerkőcök „értékesítik” az óvoda javára. Tavaly sem volt ez másképp, és rá kellett döbbennünk, hogy ez volt az első bemutatkozása a Dobozmanufaktúrának. Így nincs más választásunk, ki kell jelentenünk, hogy


1 évesek lettünk!


Sok minden történt az elmúlt évben, magunk sem gondoltuk volna, hogy egyetlen esztendő alatt eddig jutunk. Szeretnénk megköszönni a segítséget mindazoknak, akik hozzájárultak a kézműves műhelyünk fellendítéséhez, népszerűsítéséhez, de elsősorban vásárlóinknak tartozunk köszönettel a sok kedves visszajelzésért. Úgy véljük, ez a legfontosabb.

Születésnapunk alkalmából kivételesen nem sorsolást rendezünk (hamarosan majd arra is sor kerül) – azért, hogy ne csak egyetlen nyertes legyen, akcióval szeretnénk kedveskedni Nektek. Születésnapi kuponokat bocsátunk ki, melyet a kreativkodas@gmail.com címre írva igényelhettek. Válaszlevélben elküldjük a személyre szóló virtuális kupont, mely egy egyedi kódot tartalmaz – a kedvezmény érvényesítéséhez ezt kell megadni a megrendeléskor (akár a Meskán, akár az Ötletek Boltján keresztül történik a vásárlás).

 

Kétféle kupont lehet igényelni:

- a kisebb (4000 Ft alatti) megrendeléseknél a postaköltségből adott kedvezménnyel jártok jobban,
- a nagyobb (4000 Ft feletti) megrendelésekhez az 5%-os kupon használata célszerű.

A kuponos kedvezmények május 20-ig vehetők igénybe, és egy vásárláshoz csak egy kupon használható. Egy e-mail címre tetszőleges számú kupon kérhető.

Korábbi vásárlóinkat is szeretnénk jutalmazni: 10%-os kedvezménykuponnal honoráljuk a tőlünk rendelt dobozkák „sorsát” bemutató fényképeket, a legjobb fotót pedig dobozkával jutalmazzuk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése