2015. február 16., hétfő

Új év, új remények , új ötletek, régi értékek! – megkésett újévköszöntő



Ismét lezárult egy év, amelynek főbb eseményeit újból végigkísérte a Dobozmanufaktúra kínálata a Valentin-naptól kezdve az anyák napján, a gyereknapon és a ballagásokon át egészen a karácsonyig. Emellett természetesen folyamatosan hozzájárulhattunk a születésnapok, eljegyzések, esküvők, babaszületések és nevezetes évfordulók ajándékötleteihez.  Látszólag rutinszerűen mennek már ezek a dolgok, de 2014-ben talán minden eddiginél több egyedi megrendelésünk volt, ami azt bizonyítja, hogy megrendelőink is tudják színesíteni egyéni elképzeléseikkel az általunk kialakított termékpalettát. Ezekből szemezgetünk most egy-egy nevezetesebb darabot. Ezek alapötlete megrendelőinktől származott, és a közös egyeztetgetések után öltöttek végső formát. Talán szerénység nélkül állíthatjuk, hogy ezek az ötletelések mindkét félnek kreatív és gyümölcsöző napokat jelentettek.




Ilyen egyedi, ám azóta a termékválasztékunkat színesítő ötlet volt az érmetartó doboz és az évfordulós dobozka. Szép számmal kértek egyedi feliratos dobbozkákat is tőlünk.



Az esküvőkre készülő dobozkáink legújabb változata, a „Nagy Szerelemdobozka”. amely egy megrendelőnk ötlete és egy már meglévő kis doboz motívumának ötvözetéből született.




Hasonló ötletkombináció egy karácsony előtti eljegyzésre készült dobozka, bízunk benne, hogy idén másoknak is megtetszik:




Minden kedves régi és leendő új partnerének boldog új évet és mielőbbi fecskeváró szép tavaszt kíván

a Dobozmanufaktúra!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése