2014. november 23., vasárnap

Karácsonyi ajándéknavigáció 1Megállíthatatlanul közeledik a karácsony, és egyre gyakrabban kell szembesülnünk az ajándékkeresés alapjában véve kellemes, de tagadhatatlanul ellentmondásos problémáival: meglepetés legyen a megajándékozottnak, valamiféle különleges, személyre szóló ajándék, és bármennyire is másodlagos a pénzkérdés ilyenkor, mégsem vállalhatunk akkora terhet, amely túlmutatna a lehetőségeinken.

Akárcsak az eddigi években, az ünnepekre készülődvén most is megpróbáljuk áttekinteni termékpalettánkat, különös figyelmet fordítva a potenciális karácsonyi ajándékokra. Ugyan idén is készülünk speciális karácsonyi kollekcióval, ebben a bejegyzésben inkább a személyre szóló ajándékok megtalálásához kívánunk segítséget nyújtani.


Reményeink szerint ez a bejegyzés nem veszi el az önálló ajándékböngészés örömét, hanem inkább kedvet csinál hozzá. A Dobozmanufaktúra blogján érdemes ehhez áttekinteni a bejegyzések jobb oldali tematizált gyűjteményét, illetve Meska-oldalunkon is lehet szemezgetni, ahol az egyes termékek árai is megtalálhatók. A piciket és kicsiket meg lehet örvendeztetni autó és repülős vagy állatfigurás dobozkáinkkal, amelyekbe édesség vagy apró játék kerülhet. Ezt akár a Télapótól is meg lehet rendelni! ;-)
Az ékszerek, a barátok és a szerelem forgatagában szárnyaló tinik megajándékozása sem jelenthet kihívást: a páros szíves dobozkánkba kerülhet édesség, egy szép ékszer, dohánytartó, öngyújtó, az egyszavas feliratos doboz üzenete pedig tetszés szerint személyre szabható.A következő korosztályhoz már azok tartoznak, akik valamilyen „közelgő esemény” bejelentésére készülnek az év legmeghittebb napján. A pici szerelemdobozkánk gyűrűt is rejthet, de az örömszülők karácsonyi ajándéka is kerülhet olyan dobozkába, amelyen sokat sejtetően egy dátum és két név szerepel.Exkluzívabb, például céges ajándékhoz ajánlható a Vasarely-mintás kollekció, amely szinte minden dobozméretben kapható. Ha nincsen konkrét ajándékötletünk, megtölthetjük a dobozkát kozmetikumokkal, édességekkel, kávéval vagy saját készítésű süteménnyel is.


Ne feledkezzük meg az ezoterikus gondolkodású szeretteinkről, barátainkról sem. Testre szabott ajándék lehet számukra a jin-jang szimbólumos, tűzmadaras vagy kelta szimbólumos dobozka egy füstölővel, vagy gyertyával.Az idősebb korosztály inkább a tradicionálisabb mintákat részesíti előnyben, őket meg lehet lepni egy nosztalgiadobozzal, benne pipa- vagy varrókészlettel, teával, kávéval.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése