2014. november 23., vasárnap

Karácsonyi ajándéknavigáció 1



Megállíthatatlanul közeledik a karácsony, és egyre gyakrabban kell szembesülnünk az ajándékkeresés alapjában véve kellemes, de tagadhatatlanul ellentmondásos problémáival: meglepetés legyen a megajándékozottnak, valamiféle különleges, személyre szóló ajándék, és bármennyire is másodlagos a pénzkérdés ilyenkor, mégsem vállalhatunk akkora terhet, amely túlmutatna a lehetőségeinken.

Akárcsak az eddigi években, az ünnepekre készülődvén most is megpróbáljuk áttekinteni termékpalettánkat, különös figyelmet fordítva a potenciális karácsonyi ajándékokra. Ugyan idén is készülünk speciális karácsonyi kollekcióval, ebben a bejegyzésben inkább a személyre szóló ajándékok megtalálásához kívánunk segítséget nyújtani.


Reményeink szerint ez a bejegyzés nem veszi el az önálló ajándékböngészés örömét, hanem inkább kedvet csinál hozzá. A Dobozmanufaktúra blogján érdemes ehhez áttekinteni a bejegyzések jobb oldali tematizált gyűjteményét, illetve Meska-oldalunkon is lehet szemezgetni, ahol az egyes termékek árai is megtalálhatók. 



A piciket és kicsiket meg lehet örvendeztetni autó és repülős vagy állatfigurás dobozkáinkkal, amelyekbe édesség vagy apró játék kerülhet. Ezt akár a Télapótól is meg lehet rendelni! ;-)
Az ékszerek, a barátok és a szerelem forgatagában szárnyaló tinik megajándékozása sem jelenthet kihívást: a páros szíves dobozkánkba kerülhet édesség, egy szép ékszer, dohánytartó, öngyújtó, az egyszavas feliratos doboz üzenete pedig tetszés szerint személyre szabható.



A következő korosztályhoz már azok tartoznak, akik valamilyen „közelgő esemény” bejelentésére készülnek az év legmeghittebb napján. A pici szerelemdobozkánk gyűrűt is rejthet, de az örömszülők karácsonyi ajándéka is kerülhet olyan dobozkába, amelyen sokat sejtetően egy dátum és két név szerepel.



Exkluzívabb, például céges ajándékhoz ajánlható a Vasarely-mintás kollekció, amely szinte minden dobozméretben kapható. Ha nincsen konkrét ajándékötletünk, megtölthetjük a dobozkát kozmetikumokkal, édességekkel, kávéval vagy saját készítésű süteménnyel is.


Ne feledkezzük meg az ezoterikus gondolkodású szeretteinkről, barátainkról sem. Testre szabott ajándék lehet számukra a jin-jang szimbólumos, tűzmadaras vagy kelta szimbólumos dobozka egy füstölővel, vagy gyertyával.



Az idősebb korosztály inkább a tradicionálisabb mintákat részesíti előnyben, őket meg lehet lepni egy nosztalgiadobozzal, benne pipa- vagy varrókészlettel, teával, kávéval.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése