2014. szeptember 26., péntek

Csontból készült szalvétagyűrű-készlet

A sürgős megrendelések mindig rizikósak, különösen, ha egyedi ajándékról van szó...

Lesz-e elég idő arra, hogy megtaláljuk a legjobb ötletet? 
Megérkezik-e időben?
Nem marad-e figyelmen kívül valamilyen apróság a kapkodásban?
Rábízhatjuk-e magunkat a postára, miután kiadjuk kezünkből a féltve készített dobozkát?


Rengeteg kérdés, rengeteg kétely. Emiatt ilyenkor mindig pengeélen táncolunk: szigorúan csak olyan megrendeléseket vállalunk el, amelyeket teljesíteni tudunk, ugyanakkor mindig szeretnénk gondoskodni az utolsó pillanat ajándékairól is. Ilyenkor szoktam azzal zárni az első egyeztető levelezést, hogy „alapjában véve megoldható, de mindkettőnknek ügyesnek kell lennünk”.



A legutóbbi ilyen SOS-rendelésünk két okból is emlékezetessé vált. Egyrészt nemcsak a dobozka, hanem annak a tartalma is egyedi kézműves termék volt, és ezek egyidejűleg, egymástól függetlenül készültek. Gondolom, mondani sem kell, hogy milyen kérdések kavarogtak mindenkiben: belefér-e az ajándék a dobozba, hogy mutat majd benne, a színek passzolnak-e vajon és így tovább... A másik ok, amiért a házi toplistánk élére került ez az ajándék, hogy szép lett. Nagyon. Mi is meglepődtünk, mennyire. :) [Köszönjük Bernadettnek a képeket!!!]





Az aprólékos kidolgozású szalvétagyűrűk Papp István csontfaragó művész kézügyességét dicsérik, a készlet pedig egy kis esküvői dobozban kapott helyet. Köszönjük, hogy részt vehetett a Dobozmanufaktúra ennek az ajándéknak az elkészítésében!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése