2014. március 4., kedd

Még szerencse, hogy nem romlik meg... :)

Sokszor adunk hálát az égnek, hogy nem romlandó anyaggal dolgozunk, mert úgy tűnik, még mindig nem tudjuk megjósolni, mikor milyen dobozkák fogynak. Az év eleji hónapok általában kisebb forgalommal járnak, leginkább babaszületésre, születésnapra kapunk megrendeléseket. Ehhez képest idén már több ballagós dobozkát adtunk postára, mint máskor a júniusi–júliusi szezonban. Hiába, úgy tűnik, sok a páratlan vagy keresztféléves képzés... :)


Másik meglepetés, hogy januárban egymást érték az esküvőidoboz-megrendelések, sokan – nagyon helyesen! – már a nyári szezonra készülődtek. Örömmel konstatáltuk, hogy nagy sikert arat az alábbi képen is látható lánybúcsús dobozunk.





Sokan kérdezték ezzel kapcsolatban, hogy megrendelhető-e ez a dobozka a „Leánybúcsú” vagy a „Kincsek a jó házassághoz” feliratok nélkül, esetleg más felirattal, kérhető-e a doboz belső oldalára a névlista helyett valamilyen személyes jókívánság, megvásárolható-e a dobozka rekesz nélkül, cédulák nélkül, esetleg kérhető-e a rekesz és a cédulákat tartalmazó lap másik esküvői dobozunkhoz. A válasz: igen, igen, igen. :) A lenti képen láthattok is egy példát a csak a neveket és a dátumot tartalmazó feliratozásra.



Megpróbálunk minden kívánságot teljesíteni, így ha egyéni elképzeléseitek vannak, ne habozzatok: írjatok a kreativkodas@gmail.com e-mail címre, vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot a blog bal felső sarkában található üzenetmező használatával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése