2013. augusztus 3., szombat

Tréfás doboz lánybúcsúra

Valljuk be őszintén, eddig hiányzott kínálatunkból az az igazi, sok rekeszes lánybúcsús doboz, amelyet a legjobb barátnők gondosan megtölthetnek mindenféle vicces, akár célozgatásokat sem mellőző aprósággal. Ennek mostantól vége! :)


Elkészült a lánybúcsús doboz, amelynek – az eddigi esküvős dobozokkal szemben – nem hat, hanem 12 rekesze van, így többé nem kell határt szabnotok a fantáziának. 



Ráadásul a lánybúcsúk mindig különleges alkalmak szoktak lenni abból a szempontból, hogy ilyenkor óvodától egyetemig összegyűlnek a mindenkori „örökbarátnők”. Érdemes lehet ezt az ajándékon is megörökíteni: a doboztető belső oldalára ragasztott kiegészítő fémlemezre ezért kérésre szívesen feliratozzuk a résztvevők neveit (ezt ne felejtsétek el összegyűjteni a megrendelés előtt!)



Mi minden kerülhet egy ilyen dobozba? Ötletadónak minden vásárlónak küldünk egy 16 darabos, „instant” cédulagyűjteményt (amely szalonképes és kevésbé szalonképes apróságokat egyaránt tartalmaz :) ), persze ha jól ismeritek az ifjú pár találkozásának történetét, kedvenc időtöltésüket vagy „bogaraikat”, könnyedén ki tudjátok egészíteni ezeket egyedi ötletekkel is. :)



A lánybúcsús dobozka már megvásárolható a Meskán, de egyedi kéréseitekkel közvetlenül is megkereshettek bennünket a kreativkodas@gmail.com címen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése