2013. augusztus 21., szerda

Feliratok minden mennyiségben – I.

Mindennek rendelt ideje van, így az elmaradásaink pótlásának is. Legutóbb a leánybúcsús dobozzal próbáltunk egyfajta hiányt betömni a kínálatunkban – sokan örültek is ennek az új terméknek –, most következnek a feliratok. :)

Megrendelőinknek számtalan esetben kellett ugyanis kompromisszumokat hozniuk, amikor hosszabb feliratokat kértek volna a dobozokra. Ilyenkor ugyanis mindig el kellett mondanunk, hogy a préseléshez használt formák viszonylag kötöttek, így oda, ahová két névhez és egy dátumhoz hagytunk ki helyet, sajnos nem fér ki egy hosszabb mondat. Mivel ezt az állapotot tarthatatlannak találtuk, összehívtunk egy válságbizottságot, és egy diplomaosztós dobozkák kapcsán született meg a nagy ötlet: a dobozok fedelének két oldala van, és semmi akadálya nincs annak, hogy a belső oldalra akár hosszabb szöveget tartalmazó felirat is kerüljön. Így a különleges alkalmakra szánt ajándékok még egyedibbé tehetők.


Kétféle feliratot kínálunk, az egyiket papírra nyomtatjuk, ennek megfelelően csak jelképes felárat (mérettől függően 100–200 Ft) számítunk fel értük, az elegánsabb belső feliratok anyaga pedig a dobozka fedlapjához is használt fémlemez. Ez utóbbi feliratozások ára a mérettől és a felirat hosszától függően 500–1800 Ft.


Hamarosan újabb feliratokat is bemutatunk gondolatébresztőnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése