2013. március 6., szerda

Pár szó magunkról...


Aki jártas az elektronikában vagy a folyamatirányításban, jól tudja, hogy a fenti sematikus ábra a visszacsatolást szimbolizálja. Ilyenkor a produktum kihatással van arra, hogyan működjön a rendszer a jövőben: ami sok, abból kevesebb lesz, ami pedig kevés, abból több.

A Dobozmanufaktúra eddigi fennállása alatt rájöttünk, mennyire fontos a visszajelzés egy olyan vállalkozásnál, amelynél a kimenet minőségében igen sok a szubjektív elem. Postázás előtt mindig megpróbáljuk a kívülálló szemével nézni a dobozkát: „ugye tetszeni fog neki? ugye ilyet szeretett volna?” Pontosan emiatt vagyunk különösen hálásak azért, ha a vásárlóink visszajelzéseket küldenek, miután megérkezett a csomag, így látjuk, sikerrel jártak-e az erőfeszítéseink. Talán összefoglalhatjuk három igen egyszerű pontba munkánk ars poeticáját:

1) Csak olyan feladatot vállalunk el, amelyet meg tudunk csinálni.
2) Igen körültekintően mérjük fel, mit is szeretne a vásárló.
3) Ha valami nem kivitelezhető, mindig ajánlunk helyette alternatívát.

Jól csinálunk mindent? Mindig ott van az emberben egy szemernyi kétely, ami talán nem is baj. Mindenesetre ilyen visszajelzéseket szoktunk kapni:

  • Épségben megérkezett a csomag! Gyönyörű a doboz, köszönjük szépen! Valószínű, hogy a jövőben fogom még Önt keresni! Még egyszer köszönjük szépen, minden jót, és további eredményes alkotást kívánunk :) D. és családja :)
  • Megérkezett a doboz, nagyon tetszik! Remélem örömet szerzünk vele! Köszönöm! O.
  • Nagyon köszönöm, megkaptam a dobozt!:) B. K.
  • Megkaptam a dobozt. Nagyon tetszik. Köszönöm. Kellemes ünnepeket kívánok. Üdvözlettel: B. J.
  • Ma délelőtt megérkezett a dobozka. Nagyon szépen köszönöm, még szebb mint a képen :-) Remek ajándék lesz és egyedi. Köszönöm a szaloncukrokat is :-) Mindenképpen ajánlani fogom az oldalt az ismerőseimnek is! Szép estét, E.
  • Köszönöm a dobozt, nagyon szép, a páromnak biztosan tetszeni fog. B.G.
  • Kedves Dobozmanufaktúra! Köszönöm a dobozt, megkaptam, nagyon tetszik. Köszönöm a gratulációt, átadom. J.

Persze a legnagyobb elismerés az, amikor egy-egy vásárló később más alkalmakra is rendel tőlünk dobozkát, hiszen lassan teljes az ajándékpalettánk, legyen akár szó születésnapról, évfordulóról, házasságkötésről vagy „csakúgyajándékról”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése