2012. szeptember 2., vasárnap

Szeptemberi akciós termékek

A Dobozmanufaktúra raktárában már mozdulni sem lehet az elmúlt hónapokban készült mintadaraboktól, ezért úgy döntöttünk, őszi akciót hirdetünk a raktáron lévő néhány termékre.

Van köztük gyöngytároló rekeszes doboz (ettől válunk meg a legnehezebb szívvel :) ), kézi domborítású lemezzel díszített varródoboz, tolltartó, cirádás mintás doboz, kelta mintázatú doboz és hullámos-rácsos mintájú nagy doboz.

Akciós ajánlatunk:
  • 4000 Ft alatti megrendelés esetén 15% kedvezményt adunk a termékekre,
  • 4000 Ft feletti megrendelés esetén 15% kedvezményt adunk a termékekre vagy átvállaljuk a postaköltséget (amelyik a nagyobb kedvezményt jelenti).
A 4000 Ft-os összeghatárhoz a dobozkák eredeti árát vesszük figyelembe. Az akció kizárólag a 2012 szeptemberében megrendelt, akcióban részt vevő termékekre érvényes, a készlet erejéig (a hat különböző termékből csak 1–1 darab van raktáron!).  

Az akciós ár az adott termék  Meskán vagy Ötletek Boltján keresztül történő megrendelése esetén is érvényes, azonban ekkor a megrendelés előtt levélben külön jelezni kell, hogy a megrendelés a raktáron lévő darabra vonatkozik, és feltöltünk egy névre szóló terméket az akciós árral.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése