2012. augusztus 28., kedd

Sok megrendelés, köztük egy időkapszula

Majd egy hete volt az utolsó bejegyzés, de közben sem lazsáltunk. Igazi dömpinget tudhatunk magunk után: a múlt héten három esküvői dobozt rendeltek tőlünk, és beérkezett az első babadoboz-megrendelés is. Ráadásul az egyik esküvői dobozka extrasürgős volt: szerdán talált ránk a megrendelő, másnapra elkészült a dobozka, és a személyes átvételnek köszönhetően szombaton meg is kaphatta az ifjú pár. :)

A legizgalmasabb kihívást azonban az időkapszula jelentette. Melinda és Róbert kérte segítségünket az ötletük megvalósításhoz: szeptemberi esküvőjük tárgyi emlékeit szeretnék egy dobozba zárni, hogy 15 év elteltével újból kinyithassák majd.


Az időkapszula alapja a madárkás esküvői doboz volt, azonban a nevet és a dátumot kiegészítettük egy „15 év múlva felbontandó” felirattal, a rézlemez nagyobb dobozkára (25 cm × 19 cm × 8,5 cm) került, mely szívecskés lakattal zárható le.


Ígérjük, 2027-ben mi is emlékeztetni fogjuk őket az időkapszulára, nehogy elfelejtsék felnyitni! :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése