2018. szeptember 16., vasárnap

Elegáns alkalmi dobozok újratöltve



Mindig megtisztelő, amikor a házasulandó párok, vagy a hozzátartozóik megkeresnek azzal a bizalommal, hogy a Dobozmanufaktúrától vásárolnának az esküvőhöz ajándék, vagy gyűrűtartó dobozt. Ekkor pörögnek az ötletek, hogy minél szebb és egyedibb dobozok készüljenek. Természetesen a legötletesebb kéréseket beemeljük a termékeink közé, hogy a vásárlóinknak bővüljön a választék. Nem utolsó sorban azért is, mert ők ezeket is tovább tudják fejleszteni a saját ötleteikkel kiegészítve. De vannak olyan vásárlóink is szép számmal, akik születésnapra, névnapra, vagy egyéb alkalomra szeretnének valami egyedi motívummal díszített dobozkát ajándékozni. Ilyenkor mindig a klasszikus minták szoktak győzni. Ezek olyanok, mint a nő ruhatárában a kis fekete kosztüm, amit csak különleges alkalmakra vesznek fel. Ilyen módon mi is bővítettük az egyedi minták választékát néhány mindig bejövő „ütős” mintával:


A pávás mintát elsősorban hölgyeknek ajánljuk. A motívum bal felső sarkába lehet évszámot, vagy monogramot elhelyezni, amely még személyesebbé teszi az ajándékot.

Fenti motívumokkal díszített dobozok kedves ajándék lehet bárkinek.

Készülhetnek réz és alumínium lemezekből, igény szerint.
Természetesen ne hagyjuk veszni a már régen bejött és sokak által kedvelt mintákat sem, mint az alábbi érmetartós doboz fedelét díszítő motívumot. 
Vagy a szintén kedvelt tulipános mintát, amelyet többnyire alumínium lemezzel kérnek, bár a réz sem rossz!
És végül a modernebb, de midig befutó Vasarely-minta: hát ez nagy sláger!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése