2016. július 15., péntek

8 éves a Meska - sok-sok ajándék, köztük a Dobozmanufaktúrától is!

Szinte hihetetlen, hogy a Meska már 8 éve közös portálja az alkotóknak. Büszkék lehetünk arra, hogy az út felén mi is jelen voltunk, hiszen jó négy év óta a Dobozmanufaktúra fő értékesítési színtere is a Meska. Ennek örömére mi is szívesen csatlakoztunk a Meska születésnapi játékához, hiszen a segítségével egyidejűleg nyereményekhez is juttathatunk Benneteket. :)

A Dobozmanufaktúra egy exkluzív, fehér selyembéléses baris dobozkát ajánlott fel ajándékként, de emellett rengeteg más ajándék is nyertesre vár.



231 termék, 115 csomagban már útra kelt, hogy elbújjon az ország különböző Webox csomagautomatáiban, hogy hétfőtől 3 napig a Meska kincskereső játéka során megszerezhessétek valamelyiket!

A hét elejétől figyeljétek a Meskát ahol láthatjátok majd, hogy hétfő reggel 8 órától 3 napon keresztül melyik automatában lévő kézműves ajándékot milyen nyitókóddal tudjátok megszerezni.

Hétfő reggel a hírlevél olvasói azt is megtudják, hogy az ország egyes részein lévő automaták nyitókódját milyen időpontokban teszik közzé. Ha még nem vagytok a Meska hírlevelének olvasói, adjátok meg az e-mail címeteket, hogy Nektek is elküldhessük a pontosított menetrendet: www.meska.hu/Newsletter/subscribe

A kincsvadászat oldala a Meskán: www.meska.hu/Szulinap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése