2015. május 4., hétfő

Elkezdődött az érettségi



Elkezdődött az érettségi, túl vagyunk a középiskolás ballagásokon, hamarosan kezdődik a vizsgaidőszak. Csupa olyan esemény, amely a végén remélhetőleg a közös örömre, az ünneplésre, a fellélegzésre, a megkönnyebbülésre, a siker megízlelésére ad lehetőséget. Olyan napok, amelyekre sok év múlva is visszaemlékezünk, ha kezünkbe vesszük az érettségire kapott karórát, felvesszük a diplomaosztó alkalmából ránk bízott családi ékszert, vagy bekapcsoljuk a ballagási pénzből vett laptopot, tabletet.
A nagy napoknak megadjuk az ünnepi tiszteletet, miért ne tennénk ugyanezt a nagy napokra adott ajándékokkal. Az alábbiakban galériaszerűen összegyűjtöttük, milyen lehetőségeket kínál a Dobozmanufaktúra ballagásra, érettségire és diplomaosztóra – legyen szó ékszerről, pénzről vagy akár nagyobb ajándékokról.







Ugyan hajlamosak vagyunk ilyenkor csak a jót és a szépet látni, de ezeken az eseményeken mindig ott van kicsit az elválás is: baráti társaságok szóródnak szét, és próbálnak szerencsét a világ legkülönbözőbb pontjain. Az emlékek megőrzéséhez és az újbóli találkozó rögzítéséhez lakattal ellátott, feliratozott egyedi időkapszulák rendelhetők, amely emlékezetes ajándék lehet az osztályfőnököknek is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése