2013. július 25., csütörtök

Esküvői dobozok ezerrel

Az utóbbi időben szinte minden másnap-harmadnap érkezik egy-egy esküvőidoboz-megrendelés. Sokan előre gondolkodnak és már az augusztusi esküvőkre készülnek, de mindig érkeznek extragyors megrendelések is. Büszkék vagyunk magunkra, amiért az utóbbi időben egyszer sem kellett visszautasítanunk megrendelést az idő rövidségére hivatkozva (kopp-kopp-kopp), de ne bízzátok el magatokat! Az a legjobb, ha mihamarabb megkapjuk a megrendelést, így nem leszünk kitéve a banki átutalások és a posta esetleges gonosz koboldjainak. :) 

A múlt héten különös megtiszteltetésben volt részünk: a legelső meskás vásárlónk rendelt tőlünk ismét. Ma reggel pedig ugyancsak nagyon örültünk, mivel két megrendelőnk is megírta, hogy épségben megérkezett a hét elején postázott dobozka, és olyan lett, amilyennek megálmodták. Mindig nagyon várjuk az efféle visszajelzéseket, hiszen így mi is tudjuk, hogy rendben mentek a dolgok. A meskás vásárlói visszajelzéseket pedig külön köszönjük. :)

Mielőtt attól félnétek, hogy kifogyunk a nyersanyagból – mondtuk már, hogy ennyi dobozkával tértünk haza a legutóbbi anyagbeszerző körútról?


Ja, és kaptunk szívecskés lakatot is az időkapszulákhoz:


Dobozkínálatunk mellett egyre bővül a Gombmanufaktúra kollekciója is, így érdemes gyakran felkeresni ezt a blogunkat is. Ha pedig még nem tettétek meg, lájkoljátok ékszerrészlegünk Facebook-oldalát! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése