2013. március 23., szombat

Negyedéves beszámoló – neves dobozkák

Bizonyára feltűnt, hogy az utóbbi hetekben elég ritkán került új bejegyzés a blogra. Ennek természetesen nem az volt az oka, hogy lustálkodtunk, csak picit felgyorsult körülöttünk az élet. A kreatívkodásra jutó időt pedig inkább a megrendelések teljesítésére fordítottuk, a blogírás pedig kicsit háttérbe szorult, hiszen minden egyes bejegyzés mögött ott áll a képanyag el- és előkészítése, ami néha igencsak időrabló tevékenység tud lenni.

Megrendelésben pedig nem volt hiány az utóbbi időben. Amint azt már korábban előrevetítettük, tényleg slágertermék lett idén a babadoboz, most is készül a műhelyünkben egy keresztelői ajándék (üzenet Adriennek: találtunk hozzá egy nagyon klassz dobozkát a raktárban, reméljük, tetszeni fog! :) ). Emellett ma érkezett meg az idei első ajánlatkérés esküvői dobozra, hamarosan ennek megkezdődik a szezonja.

Az elmúlt időszak kétségtelenül legnagyobb volumenű megrendelése három neves–dátumos dobozka volt.
 

Ez kifejezetten egyedi kérésként érkezett hozzánk. Eddig még nem készítettünk ilyen dobozokat — bár be kell vallanunk, régóta készültünk rá —, így nagyon izgultunk, hogy sikerül-e eltalálni a megrendelő elképzelését. A Meskán kapott értékelésből azt szűrtük le, hogy elégedett volt a munkánkkal, ezúton is köszönjük a visszajelzést. :)
 

Büszkén bővítjük tehát a kínálatunkat az olyan alumínium- vagy rézlemezzel díszített dobozkákkal, amelyekre motívum nélkül nevet és/vagy dátumot, esetleg egy eseményt szeretnétek feliratoztatni. Mivel ezek kifejezetten egyedi kérések, a megrendeléseket levélben várjuk a kreativkodas@gmail.com címre, és csak külön egyeztetés után töltünk fel kívánság szerint a Meskára vagy az Ötletek Boltjába egy-egy személyre szóló megvásárolható terméket. A dobozka típusától és a felirattól függően az áruk 4000–4500 Ft/db + postaköltség.


A megrendeléseknél általában tetszés szerint lehet választani a postai kiszállítás vagy a Pick Pack Pontok igénybe vétele között, és legtöbbször a levélpostai küldeményként történő szállítást preferálják. A fenti 3 dobozos küldemény azonban tipikus példa volt arra, hogy kifejezetten a Pick Pack Pontot javasoltuk. Ekkora doboznál ugyanis jelentős költségtöbbletet jelentett volna a hagyományos postai szállítás, míg a Pick Pack Pont esetén változatlanul 800 Ft postaköltség ellenében tudtuk eljuttatni a csomagot a célba (sőt, be kell vallanunk, hogy 12 ezer Ft feletti megrendeléseknél akár még kedvezményeket is tudunk adni :) ).
  


P.S.: láttátok, milyen klassz bélyegzőnk van? :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése