2012. december 10., hétfő

Ribizlifoto és a Dobozmanufaktúra a jó ügy érdekében

Az embernek ritkán nyílik lehetősége arra, hogy jótékonykodjon. Ritkán bízhatunk meg az utcán ténfergő koldusokban, hiszen legtöbbször visszautasítják, ha élelmiszert vennénk nekik, mondván, nekik inkább pont 70 Ft hiányzik villamosjegyre (hová utaznának?!). Ritkán lehetünk biztosak abban, hogy a felajánlásunk tényleg ahhoz érkezik meg, akinek legnagyobb szüksége van rá.

Azután meglátjuk, hogy a dolgok sokkal egyszerűbbek, mint gondolnánk. Mindig van egy-két találékony lélek, aki áthágja a bürokrácia szögesdrótjait, és megszervezi, hogy segíthessünk. Nem sok, amit adunk, de sokat tud segíteni: támogatás valakinek, akinek még ennyi sincs – figyelemfelhívás annak, akinek jóval több van...


Kata, a Ribizlifoto gazdája Jótékonysági bazárt szervezett, amelyhez sok más kézműves mellett a Dobozmanufaktúra is csatlakozott. A felajánlott portékák tényleges árukon vásárolhatók meg, azonban akinek módjában áll, adhat értük magasabb összeget is, hiszen a befolyó bevételt a Szivárványország Napköziotthon kapja.

A Dobozmanufaktúra a képen látható pici karácsonyi dobozkával támogatja a kezdeményezést, ezért ha ilyen dobozkát vennétek tőlünk, kérünk Benneteket, hogy Ribizlifoto Facebook-oldalán, a kép mellett üzenetet hagyva tegyétek meg! :)


Érdemes böngészni a többi termék között is, hiszen sok szép holmi gyűlt már össze!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése