2012. október 21., vasárnap

Esküvői és babadobozok – visszatekintőTávol álljon tőlünk, hogy lezárjuk magunkban az idei évre az esküvői szezont, de szembe kell néznünk azzal, hogy a tél nem kifejezetten erről az eseményről szól. Mielőtt azonban megnyitnánk a karácsonyi szezont, néhány példát felvillantva érdemes talán visszatekintenünk, milyen „boldogságdobozok” kerültek ki eddig műhelyünkből.

Valóban boldogságdobozok voltak, hiszen az időkapszulákat általában évfordulókra ajándékozták egymásnak a jövőjüket egymás mellett elképzelő fiatalok,...


...az esküvői ládikáinkkal egy-egy új család születését ünnepelték a rokonok,......míg a babadobozainkkal a legifjabb családtagok okozta örömben osztoztak.
 


Reméljük, sokan kedvet kapnak ahhoz, hogy efféle névvel és dátummal ellátott díszdobozzal ünnepeljék meg életük nagy napjait. A magunk részéről az eddigi sok-sok megrendelést azzal szeretnénk meghálálni, hogy hamarosan bemutatunk egy új boldogságdoboz-mintát, melyet elsősorban eljegyzési ajándéknak szánunk! :) Figyeljétek szorgalmasan a blogunkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése