2012. július 10., kedd

A Pick Pack Pont partnere lettünk! :)

Aki igénybe vette már a Pick Pack Pont szolgáltatásait, annak felesleges is mondanom, mennyire klassz ez a szolgáltatás, aki pedig még nem élt vele, próbálja ki mihamarabb! :)

Miről is van szó?

230 Relay-Inmedio hírlapüzletben – amelyek 87 városban találhatóak meg – ún. Pick Pack Pontot hoztak létre, ahol a vásárlók lehetőséget kapnak arra, hogy az előzetesen megrendelt csomagokat személyesen átvehehessék, hétfőtől vasárnapig általában 08.00 és 20.00 óra között. A szolgáltatás a postai utánvéttel ellentétben ésszerű áron biztosít utánvétes pénzbeszedést is, és az üzletek 70%-ban bankkártyás fizetésre is lehetőség van. 2012 májusától az OMV töltőállomásokon is átvehetőek a csomagok akár éjjel-nappal.


A pontos nyitvatartási adatok és a boltokra vonatkozó egyéb információk a Boltkereső alkalmazásban találhatók. A feladott csomagok a Csomagkereső alkalmazásban nyomon követhetők.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel gyors és kényelmes, és a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen a készpénzes fizetés mellett lehetőség van bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetők, bizonyos átvevőhelyeken akár éjjel-nappal. Mivel a Pick Pack Pontok sok esetben bevásárlóközpontokban, szórakozóhelyek közelében találhatók, a postai küldemények után történő szaladgálás helyett tervezett helyen és időben lehet felvenni a küldeményeket, és nem kell a postáshoz sem alkalmazkodni.


Szállítási díj:                                    800 Ft
Utánvétes pénzbeszedés díja:    100 Ft
A budapesti vásárlók a feladástól számított 3. munkanapon, a vidéki vásárlók pedig a 4. munkanapon tudják átvenni a csomagokat. A csomag átvételi pontra történő megérkezéséről a vásárló SMS-ben és/vagy e-mailben értesítést kap. A csomagok 3 napig vehetők át az átvevőhelyen, de a lejárati idő a vásárló kérésére meghosszabbítható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése